Dokumenttielokuvat

Dokumenttielokuvat ovat minulle tapa jäsentää ympäröivää todellisuutta. Haluan antaa katsojalle mahdollisuuden ajatella uudesta perspektiivistä ja puntaroida suhdettamme maailmaan sekä elävään historiaan.

Minulle on tärkeää aikaa kestävä klassinen ilmaisu ja inhimillinen näkökulma. Hyödynnän dokumenttien tekemisessä vahvaa visuaalista kieltä, sekä kaikkia elokuvataiteen ja dramaturgian keinoja.

Tuotannot

Huntu

Dokumenttielokuva raottaa ennennäkemättömällä tavalla salatieteiden huntua ja tarjoaa harvinaisen näkymän Suomeen 1800-luvulla saapuneisiin okkulttisiin liikkeisiin, joista ovat ammentaneet niin kansallistaiteilijat kuin liike-elämän pioneerit.

Teoksessa äänen ja kasvot salatieteille ja niihin liittyvälle mystiikalle antavat monet suomalaiset kulttuurivaikuttajat ja okkultismin asiantuntijat, kuten A. W. Yrjänä, Kauko Röyhkä, Nina Kokkinen, Maarit Leskelä-Kärki, Marja Lahelma, Jasmine Westerlund, Aki Cederberg, Viljami Puustinen, Matti Rautaniemi, Maria Pettersson, Sampo Marjomaa, Jussi Sohlberg, Jarmo Anttila ja Hippo Taatila.

Blu-Ray & DVD: https://holvi.com/shop/torni-filmi/
Stream: https://vimeo.com/ondemand/huntu

The Commodore 64 revolution

Englanninkielinen ja kansainväliseen levitykseen tehtävä dokumentti tutkii maailman suosituimman kotitietokoneen, Commodore 64:n leviämistä ja sen vaikutusta tietokonekulttuuriin sekä tietoyhteiskunnan kehitykseen.

Dokumenttielokuva on esituotannossa.